Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Το "ΟΧΙ" που χρωστάμε





Το αυγό του φιδιού έχει εκκολαφθεί ήδη στην πατρίδα μας. Η παρουσία των Χρυσαυγιτών, στην καθημερινή πολιτική ζωή της χώρας, δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα με τη φασιστική ιδεολογία και πρακτική. 


Η φθορά των δημοκρατικών θεσμών, τόσο σαν λειτουργίες όσο και σαν πρόσωπα αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της ΧΑ. Η αγανάκτηση που συσσωρεύεται στην κοινωνία, οι στρατιές των ανέργων και η ληστεία πάνω σε μισθούς και συντάξεις, τρέφουν το μίσος και την κοινωνική διάλυση και, πάνω σε αυτά, η ΧΑ νομιμοποιείται σαν φορέας και εκφραστής αυτού του μίσους.

Αυτό το μίσος όμως είναι τυφλό. Χτυπά τις φθαρμένες λειτουργίες της Δημοκρατίας όχι για να την στηρίξει αλλά για να χτυπήσει την Δημοκρατία συνολικά. Διασύρει και προπηλακίζει τους διεφθαρμένους και ξεφτιλισμένους πολιτικούς όχι για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα λαμόγια αλλά για να εξοντώσει την ίδια την πολιτική ζωή της χώρας και τα πολιτικά δικαιώματα των πολιτών. Εισάγει την άμεση βία στην πολιτική "επιχειρηματολογία" για να κλείσει το στόμα όσων διαφωνούν με τις απόψεις και κυρίως τις πρακτικές τους. Και επιχειρεί να στήσει μια παρωδία "αλληλεγγύης" πάνω στη βάση του άγριου φυλετικού ρατσισμού...

Έτσι η ΧΑ επιχειρεί να συγκαλύψει πως, σαν φορέας αυτού του μίσους, αποσκοπεί στην κατάλυση της Δημοκρατίας και την εδραίωση, αν τα καταφέρει, μιας φασιστικής δικτατορίας ρουφιάνων, χαφιέδων και βασανιστών.

Θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό;

ΥΓ. Παρακαλώ ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο στο site της κίνησης Υπεράσπιση της Κοινωνίας και Δημοκρατίας


http://www.koindim.eu/el/home/2-uncategorised/118-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-2012-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82