Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

You Pay Your Crisis: Υπογραφές για Επαναδιαπραγμάτευση του Χρέους

Ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει κάτι αν διαμαρτυρηθούμε, κατεβούμε στο δρόμο, φωνάξουμε και γενικά εκφράσουμε την πλήρη αντίθεση μας με τα μέτρα που ράβουν κουστούμι υποχρεώσεων και θυσιών πάντα και μόνιμα για τους εργαζόμενους, ακόμα και αυτοί θα συμφωνήσουν ότι παρ' όλα αυτά πρέπει να διαμαρτυρηθούμε. Πρέπει να φωνάξουμε. Πρέπει να πούμε ότι δεν πάμε με τη θέληση μας για σφαγή, αλλά επειδή ο εξαναγκασμός και ο εκβιασμός είναι πολύ μεγάλος και παράλληλα ξέρουμε ποιοι είναι οι εκβιαστές και δεν θα μας γλυτώσουν...
Αυτό το σύστημα που στηρίζεται στη σπέκουλα του χρηματιστικού κεφαλαίου, που δεν κατακτά χώρες με στρατό αλλά με χρέη, που μετατρέπει τον πλούτο των εθνών σε ομόλογο και στη συνέχεια κερδοσκοπεί καταστρέφοντας και εκμηδενίζοντας τον, βασίζεται για τη επιβίωση του στην αυταπάτη της ευμάρειας μέσω της κατανάλωσης και του δανεισμού. Εντάξει, διαθέτει αστυνομίες και στρατούς για την καταστολή αλλά η ιδεολογική του ισχύς είναι η πίστη που καλλιεργεί ότι είναι το μοναδικό σύστημα που μπορεί να δημιουργεί "ευτυχισμένους ανθρώπους" δηλαδή καταναλωτές σκουπιδιών και life style. Ας το πούμε λοιπόν. "Σας καταλάβαμε! Είναι πια θέμα χρόνου αλλά θα σας στείλουμε στα σκουπίδια, τρωκτικά του πλούτου των κοινωνιών και της ψυχής μας"
Έστω και γι' αυτό το λόγο λοιπόν: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ!

You Pay Your Crisis: Υπογραφές για Επαναδιαπραγμάτευση του Χρέους

2 σχόλια:

ELvA είπε...

Φιλε ΑΕΡΙΚΟ!

Να στείλουμε στα σκουπίδια αυτα τα τρωκτικά του πλούτου των κοινωνιών και της ψυχής μας, οπως σωστα λες!
Πολυ καλο κειμενο!

Καλο κουραγιο, μακαρι να ημουν και εγω μαζι σας..Κατα καποιο τροπο, ομως, ειμαι, επειδη σας σκεφτομαι, εστω και απο μακρια.

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Συνυπογράφω, ΑΕΡΙΚΟ - και το φοβερό, μεστό σου κείμενο και την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους!